Šta sve koristite u kući što škodi kućnim ljubimcima

Šta sve koristite u kući što škodi kućnim ljubimcima

 Ljubav prema ljubimcima mnoge natera da promene dosadašnje životne navike.

 

 

 

Mnoga sredstva za čiščenje koja koristite u kući sadrže prave otrove, a neka od njih na ambalaži uopšte nemaju upozorenje koliko su opasna po zdravlje. Prekomerna izloženost takvim sredstvima može uzrokovati mnoge bolesti, od alergije pa čak do kancera tvrde neki naučnici.
Najugroženija su deca i kućni ljubimci, jer njihovi maleni organizmi lakše upijaju otrove i teže ih se oslobađaju. Budući da su teži od vazduha, takvi toksini završe na podu, zbog čega su lako dostupni kućnim ljubimcima.

Rešite se što hemijskih sredstava za kućnu i ličnu higijenu ‐ zamenite ih sredstvima na biljnoj bazi,  ukoliko želite da prestanete da trujete sebe, svoju decu i kućnog ljubimca. 

A svaka od njih ima prirodnu zamenu koja je jednako efikasna i neškodljiva,


KATALOG I CENOVNIK proizvoda Green b.s. kompanije. 



Proizvodi Green b.s. kompanije su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa naših planina, koje važe za potpuno ekološki zaštićena područja.Proizvodi su biorazgradivi, što znači da ne zagađuju prirodu, pošto se čak do 95% proizvoda razlaže u roku od 3 dana na materije organskog porekla.Proizvodi ne sadrže alkalije i fosfate, samim tim ne izazivaju alergijske reakcije i ne oštećuju kožu i sluzokožu disajnih puteva.Blagog su mirisa, mogu se koristiti bez rukavica i bojazni od udisanja štetnih i otrovnih isparenja 
 
Ako budete zadovoljni proizvodima, Green b.s. kompanija Vam pruža mogućnost da proizvode preporučite svojim prijateljima i tako zaradite da Vam proizvodi budu još jeftiniji, a ako se u tome angažujete više, možete i da zaradite u zavisnosti od realizacije prometa proizvoda u Vašoj mreži saradnika i potrošača. To isto Važi i za one koje ste Vi upoznali sa proizvodima Green b.s. kompanije. Dakle, u Green b.s. kompaniji dobijaju svi, u zavisnosti od svojih želja i angažovanja na preporuci proizvoda. 

 Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.
Pošaljite mejl ili me dodajte za prijatelja na Fejsbuku i Skajpu.
Biće mi veliko zadovoljstvo da Vam pomognem, ako mogu.

KONTAKT 

http://greenbsvaljevosrbija.blogspot.rs/p/blog-page_7.html

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Kako se označava kućna hemija?

Koža vas svrbi ,peče žari... ?

17 opasnih hemikalija koje treba izbegavati u kozmetičkim preparatima i proizvodima za ličnu higijenu!!